Bunch of people walking around.

January 11, 2024 9:00 AM - 4:00 PM

Augmented-Connected Workforce training

Onsite
HUN
Summary

Mindannyian érzékeljük, ahogy a szervezetek hagyományos struktúráit szétfeszítik a megváltozott technológiai, gazdasági és generációs változások. Ideje megismerkedni egy lehetséges válasszal, amely a Gartner szerint is a következő évek egyik legfontosabb HR technológiai-stratégiai trendje lesz. Ez az Augmented-Connected Workforce (ACWF), amely vízióra a Mndwrk-öt is alapítottuk.

regisztráció
venue
Portrait of presenter
Guru Skybar, Mammut
Budapest, Lövőház utca 2-6. (Mammut)
organizer
Portrait of presenter
Presenter(s)
Portrait of presenter
Edit Nagy
HR VP, Co-founder
Mndwrk

Több, mint 15 éve dolgozik HR szakemberként a hazai IT szektorban. Fő szakterülete az employer branding és a recruitment. Nagy tapasztalatokkal rendelkezik szakmai közösségek építésében és szakmai rendezvénysorozatok működtetésében. Hét évet töltött a Balabitnél, amely időszakban a szervezet létszáma 30-ról 300-főre emelkedett. 2017-ben társalapítója volt a Mndwrk elődjének, ahol azóta is a HR szervezet és a szakmai közösség irányítója.

Portrait of presenter
Kiss Attila
CEO, Co-founder
Mndwrk

Húsz éve dolgozik a nemzetközi B2B IT szegmensben, amelyből tizennégy évet az egyik legsikeresebb magyar IT startupnál, a Balabitnél töltött a marketing stratégia irányítójaként – a startup exitig. A Balabitnél felhalmozott tudására, ismeretségeire és tőkéjére építkezve 2017-ben társával megalapította a Marketera tanácsadó céget, a Mndwrk jogelődjét. Jelenleg a Mndwrk CEO-ja és a következő generációs HR platform fejlesztésének stratégiai vezetője.

Topic description

Kiknek szól a képzés?

 • Cégvezetők és tulajdonosok
 • HR vezetők, toborzási vezetők
 • Szervezetfejlesztők

Formátum: oktatótermi képzés, 1 nap

Jelentkezési határidő: 2023. november 30.

Ár: 120.000 Ft + ÁFA, ami korlátlan étel-, ital- és kávéfogyasztást is tartalmaz.

1. BEVEZETÉS - Milyen HR-jellegű kihívásokkal küzdenek ma a szervezetek?

 • Növekvő fluktuáció, amely folyamatos toborzási igényt generál, megnehezíti a vállalati kultúra építését és a szervezet kollektív tanulását.
 • Az intenzív fejvadászat rendkívül költséges és kontraproduktív, hiszen szétzilálja a szervezetet további elvándorlást okozva.
 • A tapasztalt munkaerő egyre kevésbé érhető el hagyományos munkaviszonyban, helyette atipikus formák terjednek: home office, remote working, flexible working, freelancing, outsourcing.
 • Az IT outsource csak egy szép kifejezés arra, hogy a vállalatok elveszítik a digitális jövőjüket jelentő magkompetenciákat.
 • Az atipikusan foglalkoztatottak nehezen integrálhatók a szervezetbe és a kultúrába, de lemondani róluk akár már rövid távon is versenyhátrányt jelent.
 • A fluktuáció, a home office, a távmunka és az outsourcing növekedése fellazítja a szervezetet, megnehezíti a kultúraépítést, a kompetenciamenedzsmentet és a kapacitástervezést.
 • A növekvő fluktuáció és az atipikus munkavégzés ellen dolgozni igen költséges és hiábavaló erőfeszítéseket igényelne. Helyette célszerű lenne olyan szervezeti architektúrát kialakítani, amely nem ellenáll a változásnak, hanem meglovagolja és versenyelőnnyé alakítja azt. Ez a következő-generációs szervezeti architektúra az Augmented-Connected Workforce (ACWF).

2. EGY ÚJ FOGALOM - Augmented-Connected Workforce

A legújabb 'Gartner Top 10 Strategic Technology Trends for 2024' riportja szerint a közeljövő egyik legfontosabb fejleménye lesz, hogy a vállalatok rákényszerülnek a szervezetük fellazítására és kiterjesztésére messze a jelenlegi komfortzónájukon kívülre.

 1. Az új generációs szervezeti architektúra rétegei messze kiterjesztik a vállalati kultúrát és a HR menedzsment eszköztárát a hagyományos szervezetek határain túlra.
 2. Az egyes szervezeti rétegek integrációját fejlett digitális eszközök biztosítják.
 3. Az új szervezeti architektúrát implementáló vállalkozások versenyelőnyre tesznek szert a szükséges munkaerő és kompetenciák magasabb fokú birtoklása révén.

3. KUTATÁS - Saját fókuszcsoport-kutatásunk eredményei

 1. Mik a különböző generációk karriercéljai?
 2. Milyen okokból váltanak munkát a különböző generációk?
 3. Milyen faktorok mentén választanak új munkahelyet?


4. ÉLMÉNY - Employee experience

Érdemes belátni, hogy a munkáltatói márkáért felelős csapatok az employer brand összetevőinek 80%-ra nem képesek hatást gyakorolni, hiszen a technológia, a vízió, a stratégia, az üzleti eredmények, az ügyfelek, a vezetők személye, a kultúra és a belső folyamatok kívül esnek a tevékenységük rádiuszán.

Amennyiben valódi hatást szeretnénk elérni szükségünk lesz egy új koncepció bevezetésére, a munkavállalói élmény tervezésére, amely folyamatot a legfelsőbb szinteken kell támogatni és koordinálni.

5. TOBORZÁS - Emberközpontú toborzás

Milyen a jó toborzás?

 1. Vonzóbb és gyorsabb, mint a versenytársaké.
 2. Az igazi értékekre szűr.
 3. Belátja, hogy ami nálunk toborzás az a másik oldalon munkakeresés, amit támogatni érdemes.
 4. Nem hagyja a munkát az utolsó pillanatra, elkerüli a kétségbe esett fejvadászatot.
 5. Folyamatosan építi a talent poolt, amit bevon a kompetencia menedzsmentbe és a kapacitástervezésbe is.
 6. A szabadúszók és alvállalkozók toborzását nem hagyja a beszerzési osztályokra.


6. ESZKÖZPARK - Az ACWF-t támogató taktikák és technológiák

 1. Kiterjesztett kompetencia menedzsment
 2. Kiterjesztett pool menedzsment
 3. Kiterjesztett kapacitástervezés
 4. 3D teljesítményértékelés
 5. Közösségépítés
 6. Gamification rendszerek
 7. Back-office workflow-ok kiterjesztése
registration

get in touch.

Tell us about your goals!
Contact Sales