BeerUp Special Edition

BeerUp Special Edition

Blockchain, Crypto, Squads and what’s next

On-demand
HUN
összefoglaló

Az idei első szabadtéri eseményünk újra egy BeerUp Special Edition, újra a Westend Tetőkertben, ezúttal a blockchain, a kripto és a squadok jegyében!

Az előadások magyar nyelvűek - csak az első 300 fő jelentkezését tudjuk elfogadni, ezért érdemes sietni a regisztrációval.

A helyszíni regisztráció alkalmával kuponokat kapsz, amelyeket ingyenes sörkóstolókra válthatsz be.

mi az a beerup?

Nem csupán ingyenes sörkóstoló! Sőt, sokkal inkább egy olyan, IT szakemberek számára létrehozott meetup, ahol magas szakmai színvonalú előadásokon vehetsz részt. A szünetekben kínált sörkóstoló pedig a hab a tortán... illetve a pohárban.

Az előadás utáni sörözés alatt pedig további kérdéseket is feltehetsz az előadóknak.

regisztráció
helyszín
A Tetőkert a bevásárlóközpontból az első szinten, a középső kijáraton keresztül közelíthető meg. Az Eiffel tér felőli bejárat nem lesz nyitva.
Az eseményre a helyek korlátozottan, maximum 300 fő részére állnak rendelkezésre.
Előadás #1
Ábrahám Endre aka Silur
Kriptográfia, blockchain és AI&Quantum Security tanácsadó, MTA-kutató, Mndwrk Advisory Board tag

A Blockchain tervezésének titkai, avagy egy kriptomérnök naplója

Silur kriptográfia, blockchain és AI&Quantum Security tanácsadó, és nem is akármilyen, hiszen jelenleg az MTA Wigner Fizikai Kutatóközpont kutatója. Ezen felül fejlesztő a Casperlabs-nél, társalapítója a Quanplatformnak és részt vesz számtalan más blockchain és dApps applikációban, és tanácsadói munkában is. Silur nemrég csatlakozott a Mndwrk csapatához is, mint advisory board tag.

Megtudhatjuk tőle, hogy hogyan és miért építsünk blockchain szoftvert nulláról? Mi a ROI mögötte? Mik a főbb szempontok amiket vizsgálhatunk? Az előadás során kitérünk a hálózattal kapcsolatos feltevésekre, ezek formáira és szabályaira, a Zokoo háromszögre. Megvizsgáljuk továbbá a blockchain adatok tárolási költségeit, lehetőségeit és szabályait. Szó lesz még a megosztott kommunikációról és különleges egyedi megoldásokról és a blockchaint körülölelő folyamatos változásokról.

Az előadásban a következő technológiákról lesz szó:

  • Blockchain
  • Cryptography
  • Network Assumption
  • Distributed communication

Az előadás neked szól,

ha érdekel a blockchain és a kripto világa és szeretnél új, hasznos információkat megtudni a blockchain szoftverekről, valamint ha szeretnél a szakma egyik legismertebb “rókájától” tanulni.

Előadás #2
Attila Kiss
CEO
CEO and Founder of Mndwrk Technologies, the prototype of the next-generation software company.

Újgenerációs vállalati architektúra blockchain alapon

Ismerd meg jobban a megújult, blockhain alapokra épülő next-gen IT cégünket, a Mndwrk-öt! Tudd meg, hogyan lehetsz Te is Mndwrk Squad Master! Alapítsd meg a saját csapatodat és dolgozz az általad választott projekteken az általad választott emberekkel!

Az évek óta tartó építkezésünk egy újabb mérföldkőhöz közelít, hamarosan óriási lépést teszünk a küldetésünk irányába, vagyis hogy létrehozzuk a világ első, önszerveződő szakmai közösségen alapuló újgenerációs szoftvercégét. Ezt a laza szervezetet úgy terveztük meg, hogy tökéletesen illeszkedjen a jövő mérnökeinek az igényeihez: 

A közösség tagjai egyrészt komoly szakmai műhelymunkában vehetnek részt:

  • tréningeken,
  • meetupokon,
  • hackathonokon 
  • és mentorált Discord csatornákon keresztül. 

Másrészt, inspiráló nemzetközi projekteken dolgozhatnak, amelyekre nem csak egyénileg, de önszerveződően létrejött squadokban is jelentkezhetnek.

Harmadrészt, a közösségi munka koordinálása és jutalmazása egy blockchain alapú CSOP (Community Stock Ownership Plan) programon keresztül történik, melynek keretében a közösség aktív tagjai tulajdonrészt szerezhetnek a vállalatban.

Az előadás során bemutatjuk a Mndwrk Community Platform új funkcióját a Mndwrk Squad-ot, amely bevezeti a squad objektumot, mint önálló entitást. Tanácsokat adunk squadok létrehozására és működtetésére, valamint felvillantunk néhány nemzetközi mintaprojektet is. Természetesen kitérünk az elérhető fizetésekre és az adózási kérdésekre is.

galéria
regisztráció

Become a Mndwrk-er

Work, learn, and have fun together
Create your account